Fredag 11. oktober fejrer Michael Frederiksen 1 års-jubilæum i Vester Hornum

VESTER HORNUM: Fredag 11. oktober er det præcis et år siden, Michael Frederiksen overtog pladsen bag disken i købmandsbutikken i Vester Hornum.

Forud var gået et kæmpe arbejde med at få samlet penge ind via andelsbeviser, så byen kunne bevare sin købmandsbutik.

Og hvad er der så sket derfra?

Ja, ifølge Michael Frederiksen er det første år forløbet godt.

- Jeg er dybt imponeret og taknemmelig for den dejlige måde, Vester Hornums borgere har taget imod mig og min familie på.

- Og ligeledes er jeg glad for den store opbakning, som hele byen viser mig. Har jeg brug for hjælp til et eller andet, så er der straks en af byens borgere, der stiller op. Hvad enten det er privat eller som købmand, jeg mangler hjælp, fremhæver Michael Frederiksen.

I løbet af det seneste år er der blevet lagt nyt tag på hele købmandshuset, og lageret er blevet udvidet med en tredjedel.

- Jamen, det må jo så have kostet en masse penge, vil nogle sikkert anføre.

- Nej, det har bare kostet mig forplejningen, idet det jo er byen Vester Hornum, der selv ejer købmandshuset, lyder svaret fra købmand Michael Frederiksen .

Andre ændringer i Vester Hornum er, at åbningstiderne er blevet udvidet til 6-19 på hverdage og 6-17 lørdag og søndag.

I april skiftede butikken alt bake off-brød ud med frisk brød fra Farsø Bageri. Pakkeind- og udleveringen er blevet udvidet med pakker fra DAO og GLS, og så sent som i sidste måned indgik butikken en aftale med Lund Fisk, så fiskebilen nu holder i Vester Hornum hver tirsdag eftermiddag.

Fredag 11. oktober markeres 1-års fødselsdagen med masser af gode tilbud, fødselsdagslagkage og kaffe, slikgaver til børnene og til aften en mindre ølsmagning

Onsdag 16. oktober barsler Min Købmand i Vester Hornum med endnu et nyt tiltag, idet butikken begynder at bringe varer ud - foreløbig en enkelt gang om ugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...