Gæster Dr. Ingrid Hallerne lørdag 13. april

FARSØ: Lørdag 13. april bliver der mulighed for at opleve flyvende superbørn i Farsø - det sker når ”Flying Superkids” vender tilbage til byen og indtager Dronning Ingrid Hallerne med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til april.

Arrangørerne - i form af direktør Lars Godbersen - fortæller, at Farsø tog så godt imod Flying Superkids i 2016, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage.

De optræder derfor med den verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, højt humør og fed musik fredag 13. april, som en del af deres forårsturné.

Med sig bringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, og omdanner hallen til en fuld udrustet ”showarena”.

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Farsø og vise, hvad vi har at byde på. Vi var der senest i 2016, og der var stemningen og opbakningen helt ubeskrivelig. Så det ser både børnene og jeg frem til at opleve igen. Sidste gang var vi endda så heldige, at billetterne hurtigt blev udsolgt, og noget tyder på, at det gentager sig i år. Det er selvfølgelig også på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen fortæller Lars Godbersen.

Superbørnene” lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen og lige nu er forberedelserne i fuld gang.

- Det betyder rigtigt meget for os, at interessen er så stor. Men jeg tror blandt andet, det er fordi publikum gerne vil opleve noget, der virkelig er ægte og originalt. I vores forestilling er det ganske normale børn, som optræder på scenen. Og de optræder ikke for at blive berømte eller tjene penge, men fordi de elsker at optræde. Den form for ægte glæde og nærvær er ikke noget, man lige finder andre steder. Flying Superkids er en unik forestilling, og der findes ikke en masse kopiproduktioner, der spiller det samme show andre steder på kloden samtidig, siger Lars Godbersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...