Billetsalget er allerede i gang

FJERRITSLEV: I år er det 40 år siden, Fjerritslev Gymnasium så dagens lys. Dette jubilæum markerer gymnasiet til oktober med en fest i Idrætscenter Jammerbugt for alle Fjerritslev-studenter gennem årene og for alle, der i løbet af de fire årtier har været lærer eller øvrig medarbejder på skolen.

– Vi glæder os meget til et gensyn med en masse af vores gamle elever, fortæller Lene Mogensen, der er uddannelsesleder på gymnasiet og tovholder for jubilæumsfesten.

– Billetsalget til festen startede før Kristi himmelfartsferien, og vi har lige fra start oplevet stor interesse for at komme med til jubilæet. Det er særligt sjovt at se, at mange af dem som allerede er tilmeldt festen, er studenter fra de første årgange tilbage i 1980’erne, tilføjer Lene Mogensen.

Fjerritslev Gymnasium blev etableret i 1979 og havde frem til 1981 til huse på Fjerritslev Skole, inden de nye Friis & Moltke-tegnede bygninger på Skovbrynet stod klar til indflytning. Gymnasiet var de første godt 30 år et rent STX-gymnasium, men siden 2011 har det også været muligt at tage en HF- og HHX-eksamen på uddannelsesinstitutionen, der desuden er husvært for Jammerbugt Kommunes vestlige 10. klasses-center. Gymnasiet har de seneste år haft stor succes med udvikling af et kollegie-tilbud, som elever, der har lyst til at flytte hjemmefra og bo i et efterskolelignende miljø, kan benytte sig af.

Lene Mogensen fortæller, at festdeltagerne får mulighed for at kigge indenfor på gymnasiet til en rundvisning om eftermiddagen lørdag 5. oktober, inden festlighederne i Idrætscenter Jammerbugt starter om aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...