Lørdag 10. november gæster skuespillerne Rosaline Mynster og Sebastian Jessen biografen i Løgstør

LØGSTØR: Lørdag 10. november er der mulighed for at få et anderledes indblik i filmbranchen i Løgstør Bio, når hovedrolleindehaverne i filmen "I krig og kærlighed", Rosalinde Mynster (kendt fra Badehotellet) og Sebastian Jessen sammen med producer Ronnie Fridthjof kommer og fortæller om filmen.

"I krig og kærlighed" er et historisk kærlighedsdrama, som foregår i slutningen af 1. verdenskrig og stiller spørgsmålet, hvor langt du er villig til at gå for at redde dit liv, dit ægteskab og din ære.

Filmen er med til at markere 100 året for 1. verdenskrigs afslutning 11. november, og netop denne dag har "I krig og kærlighed" forpremiere i Løgstør Bio.

Årsdagen for 1. verdenskrigs afslutning er i øvrigt siden 2006 lokalt blevet markeret med kransenedlæggelse ved mindestenen for Jørgen Chr. Jensen i anlægget ved den gamle politistation i Løgstør. Jørgen Chr. Jensen er født i Løgstør i 1891, men udvandrede som ung til Australien.

Under 1. verdenskrig udførte han en heltemodig indsats, der gjorde, at han modtog Victoriakorset.

Knapt så heltemodigt optræder hovedpersonen, Esben, i "I krig og kærlighed".

For at slippe for krigsdeltagelse fingerer Esben sin egen død. Blot for at opleve, at hans plads som familiefar bliver overtaget af den charmerende tyske officer Gerhard.

Filmen er instrueret af Kasper Torsting, og foruden Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster medvirker navne som Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ, Ulrich Thomsen samt "Game of Thrones" stjernen, Tom Wlaschiha.

Filmen er realiseret i samarbejde med Det Danske Filminstitut, FilmFyn, Danmarks Radio, Fabrikant Mads Clausens Fond, Nordisk Film & TV Fond, Sønderborg Kommune og Tønder Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...