ALFA byder i efterårsferien på hyggelig familiekoncert ved Stine Michel, der har vundet prestigefyldt pris for sin børnemusik

AARS: Stine Michel har vundet flere priser for sin børnemusik, herunder den prestigefyldte Carl Pris for Årets bedste børnemusik i 2016.

Hun har spillet landet tyndt de sidste 15 år, og erfaringen med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke, når hun tager børnene med på rejse i musikkens verden. Børnene inddrages i koncerten med rim og remser, dans og små melodiske linjer, og rytmerne går direkte i blodet på det ungdommelige publikum.

Lørdag 19. oktober er det i Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars, der er mulighed for at opleve Stine Michel og hendes EventyrOrkester ved en koncert, der tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA-nominerede ”Mosekonen brygger” og efterfølgerne ”Ønskeegen” og ”Himmelhøj”.

- Vi kan kun opfordre forældre og bedsteforældre til at hanke op i børn og børnebør og skynde sig at købe billet til efterårsferiens hyggeligste og mest nærværende familiekoncert, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

Billetter til koncerten sælges online via musikhusets hjemmeside, www.vmalfa.dk, samt fysisk i musikhusets billetsalg eller i døren umiddelbart før koncerten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...