BIOGRAFEN: To nye film fra premiere i Løgstør Bio denne uge

LØGSTØR: Jeanette Nordahl har instrueret det intense, danske familiedrama - Kød & Blod - som du kan se i Løgstør Bio.

Dramaet udspiller sig i et kriminelt miljø i en dansk provinsby med et nådesløst blik på kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt.

Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den kun 17-årige pige hos sin moster (Sidse Babett Knudsen) og voksne fætre.

Familiens kriminelle levevej bliver hurtigt hverdag for Ida, men det er ikke altid nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg.

Snart indser Ida, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra..

Det biografiske drama Dark Waters handler om forsvarsadvokaten Robert Bilott, der påtager sig et miljømæssigt søgsmål mod en kemikalie virksomhed.

Søgsmålet viser sig at afsløre en lang historie af forurening.

Hvor langt vil han gå

Som den vedholdende advokat, han er, afslører Robert Bilott, en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af Verdens største selskaber - Dupont Chemicals.

I årtier har Dupont bevidst forurenet drikkevandet i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon.

I sin kamp for at få sandheden frem i lyset bringes Roberts fremtid, familie og liv i overhængende fare, og Robert må gøre op med sig selv, hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed.

Den Oscar-nominerede instruktør Todd Haynes har tidligere stået bag Carol og I’m Not There.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...