Løgstør Bibliotek kan 23. august fejre 90 års fødselsdag. Det markeres både på dagen - og i dagene op til - med en række forskellige jubilæumsaktiviteter

LØGSTØR: Det kommer ikke til at gå stille af, når Løgstør Bibliotek sidst i august fejrer 90 års fødselsdag.

På selve fødselsdagen, fredag 23. august, er der gratis kagemand, røde sodavand samt kaffe og te til alle gæster på Løgstør Bibliotek, og som optakt til fødselsdagen byder Vesthimmerlands Biblioteker i uge 34 indenfor til et par spændende fortællecaféer med et litterært, såvel som et lokalhistorisk perspektiv på Løgstør Bibliotek.

Tirsdag 20. august kan interesserede blive klogere på forfatteren Johannes Skjoldborg og hans tid i Løgstør, når Jørn Christensen og Tage Lauersen holder spændende foredrag på biblioteket.

Torsdag 22. august er Gunnar Villumsen guide på en lokalhistorisk rejse fra bogsamlinger til bibliotek som videnscenter.

Gunnar Villumsen vil i sit indlæg bl. a. komme ind på, hvorfor der opstod interesse for bogsamlinger i Løgstør, hvem der stod bag og hvilken betydning det fik for den lokale kulturelle udvikling.

Lokalhistorisk Arkiv i Løgstør står samtidig bag en udstilling om biblioteket gennem tiden.

På Vesthimmerlands Bibliotekers egen hjemmeside, vhbib.dk, vil der i jubilæumsugen løbende blive lagt bøger op, der var hotte eller nye dengang for 90 år siden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...