Fusionen sker med virkning fra 1. december

LØGSTØR: 1. december fusionerer EDC i Brovst og Løgstør.

I praksis har det dog ikke den store betydning for kunderne, fortæller Morten Brix fra EDC i Brovst.

- Den daglige drift af de to butikker fortsætter uændret, så købere og sælgere med tilknytning til vores mæglerforretninger vil stadig opleve den lokale nærhed og kontakt, som vi tror på er grundlæggende for at drive en effektiv og tryg mæglerforretning. Vi har med sammenlægningen bare fået flere muligheder, fortæller ejendomsmægleren, der dog regner med, at man i ferieperioder kan opleve, at der er et enkelt nyt ansigt i både Brovst og Løgstør, således at flere kan få lov til at holde ferie, når de ønsker det.

Ansvaret for butikkernes drift og økonomi vil være samlet i Brovst - men ellers vil alt være som det plejer, forklarer Morten Brix, der er glad for og spændt på udvidelsen og det nye samarbejde på tværs af fjorden.

- Der er et særligt lys ved vandet - og vi kan godt lide, når der er frit udsyn og udsigt til at udvide horisonten. Fjord og hav har en helt særlig virkning på de fleste mennesker - og på byer og borgere; det ved alle mæglere hos EDC i både Løgstør og Brovst. Vand har historisk set samlet mennesker, der til alle tider har foretrukket at bo ved kysterne, hvor der var mad at finde og farbar vej ud i verden. Og sådan er det - med nogen variation - stadig, mener Morten Brix.

- Limfjorden og Vesterhavet præger både stemningen, livet og de oplevelser, som husejere her på egnen har del i - og så samler vandet stadig mennesker, siger Morten Brix, der mener, at det vil være dumt at skille vandene, når man i stedet kan bruge den lokale forankring til både køber og sælgers fordel, ved fremadrettet i fællesskab at dække et større område på tværs af fjorden.

Køberkartoteket vokser på begge sider af vandet, fortæller Morten Brix, der ser sammenlægningen af de to butikker som en gensidig mulighed for at arbejde endnu mere effektivt og meningsfyldt i et område, der på mange måder er kendetegnet ved nogle af de samme unikke kvaliteter.

Han ser især mange muligheder ved det nye samarbejde og peger i særdeleshed på de smukke og naturskønne sommerhusområder ved Løgstør som et marked, der har et stort potentiale.

- Tidligere har vi dyrket og annonceret i Norge, for nordmændene er vilde med at bo ved vandet, fortæller Morten Brix, der ser et marked, der igen kan opdyrkes efter nogle års stilstand, der primært skyldes den norske krones fald - men nu er nordmændene igen ved at fatte interesse for at investere i de naturskønne områder i Danmark - og det kan have stor betydning for de sommerhusejere, der ønsker at sælge deres ejendomme, vurderer Morten Brix.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...