VIRKSOMHEDS-BESØG: 24 af foreningens medlemmer så på kyllinger i Kølby

KØLBY: Det blev på flere måder en fantastisk aften for de 24 fra foreningen Det Gode Liv, der tirsdag aften i sidste uge besøgte Rokkedal Kyllinger i Kølby.

Ulla Rokkedal fra Rokkedal Kyllinger tog imod selskabet og viste rundt på det store område.

Første stop var maskinhuset, hvor der hersker mere orden end i de fleste hjem. Alt står på lige rækker og der er ikke et gram jord på gulvet.

De store traktorer og markredskaber vidner om en stor virksomhed, og det blev bekræftet af Ulla Rokkedal.

Produktionsdelen

- Vi er 20 til 30 i produktionsdelen og omkring 40 på slagteriet, forklarede hun.

Og netop slagteriet var næste stop. Afstanden mellem maskinhus og slagteri er så stor, at selskabet skulle ind i bilerne for at komme til slagteriet.

Vel inden for blev alle bedt om enten at tage skoene af eller trække blå plastbeskyttere omkring skoene.

Der var kun gang i rengøringen på slagteriet, men igen fremstod alt i fineste orden, hvilket de besøgende fra Det Gode Liv tydeligt mærkede.

Efter en gennemgang af slagteriet gik turen til virksomhedens showroom, hvor Kanalfogedens Køkken fra Løgstør havde dækket op.

Kyllingesmagning

De 24 forventningsfulde gæster fik hver et flot fad med syv forskellige kyllingeretter - kyllingesuppe, kyllingesalat, kyllingenuggets og meget mere.

I løbet af smagningen blev alle retterne grundigt beskrevet af kok Catrine Larsen fra Kanalfogedens Køkken, hun havde brugt lang tid på at tilbede det lækre måltid.

Alle var enige om, at det var et udsøgt måltid de blev præsenteret for. Næste smagning i Det Gode Liv bliver et besøg på Glenholm Vingård 28. maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...