Vesthimmerlands Folkeblad har sendt vores meddeler Mogens Lynge ud i naturen for at nogle billeder, som måske kan inspirere dig til at komme ud i den friske luft trods de hårde tider

LØGSTØR: Mange gange om ugen taler landets statsminister til den danske befolkning, og hele tiden kommen der nye ting og nye opfordringer til os, for at vi alle kommer bedste muligt i gennem en tid, hvor der er stor smittefare.

Ikke forsamles mere en to og husk at holde afstand. Men næsten lige uden for døren kan man finde et mega stort og meget smukt område, hvor man ikke på nogen måde er i fare for at komme for tæt på hinanden.

Jeg taler om den dejlige Frederik d. VII’s Kanal i Løgstør, som man kan gå, løbe eller cykle langs, endda på begge sider. Kanalen er 4.4 km lang og ender i er et Svajebassin i Lendrup, som tidligere var åben direkte ud i fjorden.

Et område med masser at kigge på, også med blomster og krydderurter, fugle- og dyreliv. Er du sendt hjem fra dit arbejde og mangler frisk luft, skulle du gå dig en tur her. Man kan faktisk også starte turen i Lendrup - sommerhusområdet cirka fem kilometer fra Løgstør og gå modsat. Jeg har taget lidt billeder, som kan inspirere dig og som fortæller om et område jeg holder rigtigt meget af.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...