Ida Corr kan hæres i ALFA 21. september

AARS: Mange i Danmark fik utvivlsomt et langt mere nuanceret forhold til sangerinden Ida Corr, da hun i efteråret 2016 deltog i musikprogrammet "Toppen af poppen" på TV 2, hvor hun bl. a. imponerede med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger af Gnags’ "Når jeg bliver gammel" og Carpark North’s "Within My Reach".

Fredag 21. september indtager Ida Corr koncertsalen i Vesthimmerlands Musikhus ALFA. Her kan publikum glæde sig til at opleve festlige popsange og rørende ballader i nye akustiske fortolkninger.

- De akustiske livekoncerter har et format, der er som skabt til salen i musikhuset ALFA.

- Her sidder alle med en oplevelse af at være tæt på musikerne. Jeg er overbevist om, at der venter publikum en skøn aften i selskab med Ida Corr-kvartet, erklærer musikhusleder Lisbeth Jagd.

Ida Corr har rødder i Gambia, og det afspejler sig også i hendes stemme - og i hendes musik.

I sit nye akustiske live-setup viser sangerinden nye sider af sig selv som artist. Hendes største popsange, samt et par stykker fra "Toppen af Poppen", er omarrangeret og fortolkes med kun klaver, guitar, percussion samt vokal og kor.

Og så vil koncerten i ALFA 21. september i øvrigt blive krydret med små anekdoter imellem sangene - og interaktion med publikum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...