Ikke færre end 61 medlemmer mødte op til årets generalforsamling i Aalestrup Classic Bil og MC Klub. Det er ny rekord

AALESTRUP: Ofte er generalforsamlinger ikke det store tilløbsstykke, men det kunne man ikke sige om årets generalforsamling Aalestrup Classic Bil og MC Klub,

Der var ikke noget ekstraordinært på dagsordenen, men alligevel mødte der 61 medlemmer op til den årlige begivenhed. - Det er det højeste antal medlemmer, der endnu har deltaget i vores generalforsamling, og det afspejler meget godt den positive udvikling, vi har.

- Vi har faktisk hvert år, siden vi startede i 2002 kunnet berette om fremgang i både medlemmer og aktiviteter. Det er vi både glade for og stolte af, konstaterer formanden for Aalestrup Classic Bil og MC Klub, Henrik Bygholm.

Det var 16. gang, Henrik Bygholm skulle holde formandsberetning på generalforsamlingen.

Formanden kunne bl.a. fortælle, at der har været over 50 klubarrangementer i årets løb, og at der i gennemsnit har været over 50 personer til arrangementerne i klubhuset hen over vinteren. Klubbens knallertafdeling, Aalestrup Classic 50cc, er en stor succes. Der er en fantastisk opbakning til turene. Til den første tur i år, 1. maj, var der eksempelvis 41 knallerter der mødte op trods en bidende kulde og blæst. Henrik Bygholm kunne også berette, at klubben tæller aktive medlemmer helt fra Vejle og op til Sæby og ud til Grenå. - Det er vel og mærke aktive medlemmer, vi taler om. Altså nogle der tager den lange vej for at deltage i vores aktiviteter. Det er da flot, at nogen vil køre så langt. Det tyder da på, at vi gør noget rigtigt, noterer en tilfreds formand.

Kasserer Åge Jensen kunne for sin del berette, at der har været en nettotilgang på 41 nye medlemmer siden sidste generalforsamling, og at der aldrig har været flere medlemmer i klubben: 421 i alt.

Åge Jensen, Villy Hjelm Pedersen og Pia Lindhart Larsen blev alle genvalgt til bestyrelsen. Jan Mathiasen ønskede derimod at trække sig, og i hans sted blev Per Poulsen fra Nibe valgt.

Titlen ”Årets Classicer” tilfaldt i denne omgang Ove og Grethe Haubro fra Gedsted. Parret blev valgt for deres altid positive indstilling og deres velvilje til at hjælpe til i klubben. De er altid klar til at give en hånd, uanset om det er deres gamle Volvo-lastbil, der skal slæbe udstyr til træf, eller om der skal bages kager.

Efter generalforsamlingen var der mad til de fremmødte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...