- Det er flot, at de bruger nogle timer en søndag på at samle penge til en sag, der desværre rammer de fleste familier i landet, siger Else Hedelund fra Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg

LØGSTØR: Det blev en rigtig god dag med forholdsvis godt vejr, da der blev samlet ind til Kræftens Bekæmpelse i ”den gamle Løgstør Kommune”.

Indsamlerne blev generelt godt modtaget, når de ringede på døren, og meget få var negative eller lukkede ikke op, forlyder det fra Else Hedelund fra Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg.

Op til indsamlingen kneb det ellers lidt med at skaffe indsamlere. Ikke i Løgstør by - men i yderområderne, hvor der skal bruges bil eller cykel for at komme frem.

Trods dét blev der indsamlet i alt cirka 66.000 kr.

Det er en lille nedgang i forhold til i fjor.

- Men det er fortsat et flot beløb. Og vi ved, at der derudover er mange, der har sendt penge via det landsdækkende MobilPay-nummer, fremhæver Else Hedelund.

Hos Spar Nord i Løgstør var der som vanligt kaffe og kage til indsamlerne, der samtidig får et stort skulderklap med på vejen for deres indsats.

- Det er flot, at de bruger nogle timer en søndag på at samle penge til en sag, der desværre rammer de fleste familier i landet.

- Uden dem - og uden de mange, der spytter i bøssen - var der ikke de samme midler til behandling, forskning, patientstøtte, omsorg, scannere og mange andre ting, bemærker en tilfreds Else Hedelund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...