Løgstør-virksomheden overtager Skovsgaard/Brovst El-installation

LØGSTØR: El-virksomheden CG EL A/S fra Løgstør har pr. 21. august overtaget Skovsgaard/Brovst El-installation.

- Vi er både glade og stolte over, at vi har opkøbt Skovsgaard/Brovst El-installation. Et af vores mål for CG EL A/S er også at dække Jammerbugt Kommune, og det mål føler vi nu kan blive en realitet efter overtagelsen, lyder der fra Christian Gregersen fra CG El A/S, som holder til på Havnevej 57 i Løgstør.

Christian Gregersen grundlagte CG El A/S for et halvt år siden. Han var tidligere indehaver af Midtfjord EL A/S, men forlod virksomheden, da samarbejdet og visionerne med hans kompagnon ikke fungerede.

Overtagelsen er sket hurtigt. Det har været et stort ønske for både Christian Gregersen, og den tidligere ejer Jan Poulsen, at kunder og ansatte skulle mærke så lidt til overdragelsen som muligt, hvilket alle føler er sket med succes.

Fremadrettet vil der ikke ske de store ændringer hos Skovsgaard/Brovst afdelingen. Det vil stadig være tidligere indehaver Jan Poulsen, som tager telefonen, og sammen med Peter og Jørgen være dem som servicere kunderne. Det administrative vil dog blive flyttet til Løgstør, hvilket gør, at den del af bygningerne, hvor bogholderriget holdt til, vil blive sat til leje.

Virksomheden tæller nu efter overdragelsen 10 ansatte her af seks svende, en lærling, en bogholder, hans hustru Didde Gregersen samt Christian Gregersen selv

Sidst på året vil det hele blive fejret med en reception/ åbent hus-arrangement.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...