Filmene The Wife, Team Albert og ikke mindst Journal 64 er klar til publikum i Løgstør Bio

LØGSTØR: Filmen Journal 64 får i denne uge premiere i Løgstør Bio.

Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad i Afdeling Q bliver sat til at finde ud af, hvem mumierne er, og hvem den fjerde plads er tiltænkt.

Carl og Assad sætter jagten ind på lejlighedens beboer og finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen for de anbragte, såkaldt utugtige piger.

Rædslerne på Sprogø er et overstået kapitel i Danmarkshistorien, men der dukker personer op, som siger, at eksperimenterne er fortsat helt op i vores tid.

Carl og Assad indleder et kapløb mod tiden for at forhindre nye mord og overgreb.

Men der er også andre film på lærredet.

I filmen The Wife er Joan Castleman (Glenn Close) en intelligent og smuk kvinde - den perfekte hustru.

De sidste 40 år har hun tilsidesat sit eget talent, sine egne drømme og ambitioner for at støtte op om sin karismatiske mand Joe (Jonathan Pryce) og hans imponerende litterære karriere.

Hun har ignoreret hans utroskab, tilskrevet det hans kunst og undskyldt det med elegance og humor.

De har opbygget et ægteskab udelukkende på Joes præmisser, men Joan er ved at nå sit bristepunkt. Den største aften i Joes liv - den aften hvor han skal modtage Nobels Litteraturpris - kronjuvelen i en utroligt flot karriere, beslutter Joan at give ham nådesstødet.

Hun konfronterer ham med sit livs største offer og røber hemmelighed bag hans karriere.

Den tredje film er Team Albert.

I "Team Albert" er Albert en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave.

For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest - pigen, han tror, han ikke er forelsket i. "

Team Albert" er en varm og sjov film om kærlighed og venner for livet, men også om: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...