KONCERT: Sammen med sit All Star Band optræder hun 8. marts

VESTHIMMERLAND: Det er ikke hvemsomhelst, der søndag 8. marts får æren af at sætte musikalsk punktum for årets Aha-kulturuge i Vesthimmerland.

Sammen med et powerfuldt all star-band bliver det op til sangerinden Cæcilie Norby at afrunde godt en uge med alskens forskellige kulturoplevelser rundt omkring i det vesthimmerlandske.

Cæcilie Norby har gennem de seneste cirka 30 år markeret sig som en af Danmarks helt store sangerinder på tværs af genreskel.

Hun slog for alvor igennem i jazz-rock-orkestret Frontline. Siden blev hun fast inventar i pop-rock-gruppen One Two sammen med Nina Forsberg, inden hun igen vendte tilbage til jazz-verdenen, hvor hun har opnået stor international anerkendelse.

Efter sin medvirken i 2019-udgaven af Toppen af Poppen er Cæcilie Norby nu for en stund vendt tilbage til et repertoire, der lægger vægt på hendes pop-soul sider.

Bowie og Cohen

Det har resulteret i en koncertrække under overskriften ”Portraying Cæcilie Norby”.

En turné, hvor Cæcilie Norby bl. a. fortolker klassikere som David Bowies ’Life on Mars’, Leonard Cohens ’Hallelujah’ og Joni Mitchells ’Both Sides Now’.

Koncerten med Cæcilie Norby finder stedet i Vesthimmerlands Musikhus Alfa i Aars.

Inden koncerten er der overrækkelse af årets vesthimmerlandske kulturpris i musikhusets lokale Beta, hvorefter Vesthimmerlands Kommunes kultur- og fritidsudvalg byder alle gæster på et glas bobler i foyeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...