Fødselsdagen fejres på tirsdag i byens multikulturhus

RANUM: 10 år er nu gået, siden Ranum Bogcafé for første gang slog dørene op til den hyggelige bogcafé. Derfor bliver jubilæet naturligvis fejret på behørig vis med gæster, taler og selvfølgelig fødselsdagskage. Det sker tirsdag d. 9. oktober kl. 14-16 i Ranum Multikulturhus, hvor alle interesserede er velkomne.

Til jubilæet kan man møde de frivillige, der hver tirsdag har bemandet bogcaféen og stået klar til at hjælpe med at anbefale, finde og låne bøger ud.

Er man sulten efter mere end en snak om bøger, byder halbestyrer Lars Borregaard i dagens anledning på kaffe og festlig fødselsdagskage.

Dagens talere bliver formand for Ranum Multikulturhus Erik Knudsen og bibliotekschef for Vesthimmerlands Biblioteker Bo Jacobsen, som glæder sig til at fejre bogcaféens runde dag.

- Bogcaféens frivillige gør en vigtig forskel, ikke bare for de lånere, som kommer i den lokale bogcafé, men også for lokalmiljøet i de mindre byer, hvor bogcaféen er et sted man mødes og snakker kultur, fortæller Bo Jacobsen i en pressemeddelelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...