Dorthe Ahlstrøm har allerede sat sine først aftryk i børnehaven i Løgstør

LØGSTØR: 1. februar 2020 fik Kridthuset en ny leder, som er Dorthe Ahlstrøm.

Dette blev forleden fejret med forældrekaffe og kage, hvor der også var plads til gode og længere samtaler.

Kridthuset er en daginstitution med ca. 80 børn fordelt i både vuggestue og børnehave. Og den nye leder glæder sig meget til at arbejde med både personale, børn og forældre og vil gøre sit allerbedste for at skabe et udviklende børnemiljø i Kridthuset.

Dorthe er uddannet lærer fra Ranum seminariet – og har i en lang årrække uddannet pædagoger både som lektor på Ranum Seminariet og på UCN i Aalborg og Hjørring – så hun er helt opdateret med nutidens pædagogik, og de krav der stilles til pædagoger i dag.

Hun har både teoretisk og praktisk erfaring i ledelse – både gennem en diplomuddannelse i ledelse, og så har hun haft forskellige ledelsesfunktioner – både som praktikleder på de to seminarier – men også i egen virksomhed, Hotel Strandlyst.

De seneste år har Dorthe drevet egen foredrags- , konsulent- og coachingvirksomhed – og har her bl.a. arbejdet med de fleste institutioner, personale og ledere i Vesthimmerlands Kommune. Så udvikling af både børn, pædagoger og pædagogik er noget hun både brænder for og har stor viden om og erfaring med.

- Det er helt fantastisk at komme til en personalegruppe, der har så mange forskellige kompetencer, de synger, spiller guitar, arbejder med sprog, laver kreative aktiviteter og mange er optaget af det gode udeliv, så der er så mange muligheder – fantastiske rammer og et alsidigt personale. Personale, børn og forældre har taget så godt imod mig – og personalet vil gerne motiveres og ledes – det bliver så godt, siger Dorthe Ahlstrøm.

Hun er i fuld gang med at skabe nye tiltag, der styrker og opdaterer pædagogikken. Legepladsen er hun også i gang med at renovere, så der bliver optimale muligheder både for vuggestuebørnene og børnehavebørnene.

- Jeg vil glæde mig til, at vi inden for et års tid vil invitere alle, der kunne være interesserede, i at se vores skønne rammer til et Åbent Hus i Kridthuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...