Mens biografen har været lukket, er der blevet arbejdet på højtryk i Løgstør Bio med at nyindrette sal 2

LØGSTØR: Netop i disse dage, mere præcist 24. maj, kunne den nye Løgstør Bio have fejret to års fødselsdag.

Af indlysende årsager bliver det ikke fejret på traditionel vis, men mindst én fødselsdagsgave har den to-årige allerede fået.

- Gaven til os alle er, at vi får lov til at åbne, så der igen kan komme liv i vores skønne biograf, lyder det glædesstrålende fra Mona Jensen, Løgstør Bio.

Præcis hvornår biografen i Løgstør kan genåbne, står fortsat lidt hen i det uvisse.

- Vi afventer lige nu meldinger fra filmselskaberne og vores brancheforeninger om, hvornår det vil være praktisk muligt og samtidig sikkerhedsmæssigt forsvarligt at åbne, både for vores publikum og for vores mange frivillige, bemærker Mona Jensen.

Helt stille har der dog ikke været i Løgstør Bio, siden corona-krisen lukkede Danmark ned.

Biografen har valgt at bruge lukkeperioden til at få lavet ny opbygning i sal 2, så salen er klar til, at de nye luksusstole kan blive monteret, når de kan leveres.

I mellemtiden monteres de gamle stole midlertidigt i den ny-ombyggede sal - altså dem der nu er plads til.

Resten vil blive solgt til interesserede, oplyser Mona Jensen.

Selve fødselsdagen i de nye rammer i Lanternen fejres - som Mona Jensen udtrykker dét - ”på afstand”, og det lokale biografpublikum opfordres i den forbindelse til at holde godt øje med Løgstør Bios Facebook-side.

- Her vil der være opslag om konkurrencer med præmier, der kan bruges, når biografen åbner igen, annoncerer Mona Jensen.

Hun betoner i øvrigt, at alle sikkerhedsregler naturligvis vil blive overholdt, når Løgstør Bio - før eller siden - åbner igen.

- Der vil være plexiglas, masser af håndsprit og engangshandsker. Og vi forudser også, at der bliver begrænsninger på antallet af gæster, reservering af billetter og salg i kiosken, nævner hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...