36 nye luksusstole står klar til at tage imod publikum i efterårsferien

Uanset om man som biografgænger vælger sal 1 eller sal 2 i Løgstør Bio, kan man i fremtiden læne sig mageligt tilbage og nyde filmen på det store lærred.

Hidtil har det kun været i sal 1, der har været installeret ”luksusstole”, mens stolene i sal 2 fulgte med, da biografen i 2018 flyttede fra bymidten og ud til Kultur- og Idrætscenter Lanternen.

Efterfølgende har det imidlertid vist sig, at luksusstolene i sal 1 blev så populære, at publikum nærmest følte sig ”snydt”, når de skulle se film i sal 2.

Derfor har det i et stykke tid været planen at skifte stolene i sal 2 til stole af samme model som i sal 1, nu endda med regulérbar nakkestøtte.

Det krævede en ny opbygning i salen, og det blev behændigt klaret i den periode, hvor biografen alligevel var corona-lukket.

Da stolene for nylig blev leveret, bestod opgaven således bare i at fjerne de gamle stole og sætte de nye ind.

Stolene ankom med et par dages forsinkelse, og opgaven med at samle og montere blev klaret af en flok effektive frivillige, så mandag aften stod sal 2 klar med 36 luksusstole og ny belysning.

Ud over at alle biografens gæster sidder godt, så gør det også programlægningen lettere for filmgruppen i Løgstør, der nu ikke længere skal tage hensyn til, at alle film kan ses fra de gode sæder i sal 1 - i hvert fald i nogle af ugens dage.

Netop efterårsferien plejer at være en af årets højsæsoner i de danske biografer.

- Og med med luksusstole i begge sale og ny 4K laser-projektor i sal 1, er der i år al mulig god grund til en tur i Løgstør Bio, opfordrer formanden for Løgstør Bios Venner, Mona Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...