Mandag den 29.juni åbnede Vesthimmerlands Biblioteker igen for det selvbetjente bibliotek. Det betyder, at det igen er muligt at besøge Vesthimmerlands Biblioteker alle ugens dage fra morgen til aften

Vesthimmerlands Biblioteker er gradvist genåbnet efter corona-nedlukningen, og i denne uge har biblioteket igen åbnet for selvbetjening. Det betyder, at man kan komme på Vesthimmerlands Biblioteker alle ugens dage fra kl. 7-22.

Der er desuden blevet åbnet op for, at man kan bruge bibliotekets computere og printer igen. Biblioteket opfordrer dog til, at man er ekstra opmærksom på god håndhygiejne, og sørger for at tørre tastatur og mus af før og efter brug samt anvender håndsprit, som er stillet frem på bibliotekerne til fri afbenyttelse.

- Vi ved, at mange lånere har ventet på denne dag – og det samme har vi! Derfor er det også helt fantastisk dejligt at kunne melde ud, at biblioteket nu er næsten tilbage i samme form som inden nedlukningen. Dog opfordrer vi stadig vores lånere til at holde afstand og bruge håndsprit, fortæller en meget glad bibliotekschef, Bo Jacobsen.

For at nedsætte risikoen for smitte med coronavirus tager biblioteket sig dog stadig nogle ekstra forholdsregler. Derfor må børn vente lidt endnu med at kunne lege med legetøjet på børnebiblioteket, ligesom Playstation kun er tilgængelig i den betjente åbningstid, hvor der er personale tilstede.

Skolernes sommerferie er startet i denne uge, hvilket også betyder en ændring i bibliotekets betjente åbningstid.

Fra uge 27-32 træffes personalet derfor mandag-fredag kl. 10-15. Der er dog igen adgang til det selvbetjente bibliotek alle ugens dage kl. 7-22, hvor man kan lukke sig ind på biblioteket med sit sygesikringskort

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...