PRISHÆDER: Kunderne kårede Aubo Køkken & Bad i Løgstør til den bedste danske butik hos den jyske køkkenkoncern

LØGSTØR: Aubo Løgstør, Rapsmarken 9, er udråbt som Årets Butik internt i koncernens forhandlernetværk.

Prisen gives på basis af tilbagemeldinger fra kunderne, og i år modtager Aubo Løgstør hædersprisen, fordi de i tråd med den jyske modervirksomheds dna ”altid går en ekstra mil for kunderne”.

I de første måneder af det nye år gøres status over det gamle, og her uddeler Aubo både gazellepris, konsulentpris og altså butikspris.

Og Aubo Køkken & Bad i Løgstør udmærker sig altså ved høj kundetilfredshed - baseret på de spørgeskemaer, kunder bliver bedt om at udfylde.

Løgstør-butikkens to indehavere, René Danielsen og Morten Johnsen, har sammenlagt mere end 30 års erfaring med at sælge Aubo køkkener og kender selvfølgelig deres sortiment til fingerspidserne.

Tæt på allerede i fjor

- Det betyder utroligt meget for os at vinde sådan en pris. Vi er meget beærede, netop fordi prisen gives på baggrund af kundernes bedømmelse af os, siger en glad René Danielsen.

Faktisk var butikken i Løgstør tæt på at få prisen som årets butik allerede sidste år.

- Det er vigtigt, at butikkerne får at vide, når de bare gør det super godt, og de fortjener stor ros i Løgstør for at yde en upåklagelig service kvitterer salgschef Jørgen Kjemp Jensen, Aubo.

Udover æren modtager Aubo Løgstør også et diplom til ophæng i butikken samt en billet til Europas største køkkenmesse i Milano, som løber af stablen 21-26 april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...