I år bliver de to sale delt op i en rød stue og en guldstue, og som et helt nyt tiltag, vil der blive hængt gran bannere op på væggene med lyskæder,

LØGSTØR: Indenfor i Pavillon ChristiansMinde i Løgstør hersker der i disse dage stor juletravlhed.

Den gamle pavillon skal være klar til at modtage de mange julegæster, og restauratør Jan Pedersen har derfor indkaldt både personalet, familien og venner af huset for at få pyntet de store sale op.

Det ligner unægtelig julemandens værksted, hvor alle medarbejderne er i sving med at pakke papkasser ind i gavepapir, sætte lyskæder op overalt - og selv toiletterne går ikke udenom en grankvist eller to med kugler på.

I år bliver de to sale delt op i en rød stue og en guldstue, og som et helt nyt tiltag, vil der blive hængt gran bannere op på væggene med lyskæder, for - som Jan Pedersen - siger: Vi syntes, der skulle være mere lys og pynt i de fjerneste kroge. Det skal ose af julestemning.

Til at stå for det kunstneriske udtryk har Jan Pedersen allieret sig med sin søster Lene Pedersen.

Det er hende, som laver de mange dekorationer og står for at få de mange opgaver delegeret ud.

Selv lister Jan Pedersen gerne ud i køkkenet for at lave store bøffer til de mange julehjælpere.

Og selvom, der er et stykke vej endnu, før den gamle pavillon helt er iklædt sin juledragt, så lover han, at alt er færdigt, når de første julegæster træder indenfor til den kommende weekends julefrokoster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...