Alle får mulighed for at stille spørgsmål til kommunens sundhedsudvalg

AARS: Ældre Sagens fire afdelinger i Vesthimmerlands Kommune (Farsø, Løgstør, Aalestrup og Aars) er tirsdag 8. januar gået sammen om at invitere til panelmøde med medlemmerne af kommunens sundhedsudvalg, anført af formand Palle Jensen.

Mødet holdes i Aktivitetscentret i Aars Bymidte, og hovedemnet er den nye sundhedsaftale om samarbejdet mellem Region Nordjylland og de 11 kommuner i regionen.

Sundhedsaftalen vedrører perioden 2019–2022 og er ikke vedtaget endnu, men konturerne til en ny aftale er på tegnebrættet.

Hvilken betydning har aftalen for den almindelige borger, har medlemmerne af Ældre Sagen tænkt sig at spørge politikerne om.

Det er velkendt, at hospitalerne effektiviserer og forcerer deres behandling af patienter – og det bliver næppe mindre, når det nye supersygehus i Aalborg om tre år tages i brug.

Men er kommunen så klar til at overtage den fornødne pleje, efter patienten er opereret eller behandlet på anden vis? Har kommunen et tilstrækkeligt antal akutpladser? Hvordan er samarbejdet i forbindelse med udskrivning? Og hvordan skelner kommunen mellem akutpladser, rehabilitering og aflastningspladser?

Det er blandt andet spørgsmål som disse, der kommer til at præge nytårsmødet i Aars, men andre emner på sundhedsområdet i Vesthimmerlands Kommune vil også blive drøftet.

F.eks. er udviklingen på plejehjemsområdet altid interessant, og de nye lægehuse i Aalestrup og Farsø og deres finansiering kunne nok også interessere en del, forudser arrangørerne.

Der vil i forbindelse med mødet være mulighed for at stille spørgsmål til sundhedsudvalgets medlemmer - og alle er velkomne, understreges dét.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...