Aars Handelsstandsforening har modtaget fornem hæder

AARS: Armene er i disse dage helt i vejret blandt de handlende i Aars, efter at Aars Handelsstandsforening netop har modtaget en af de allerfornemste æresbevisninger, der findes i Danmark indenfor detailhandelen.

Vejle løb ganske vist af med prædikatet som Danmarks bedste handelsby, da landets handelsstandsforeninger forleden var samlet til konference i Odense, og Aalborg tog titlen som Danmarks mest innovative handelsby.

Til gengæld strøg Aars helt til tops ved kåringen af "Danmarks bedst markedsførte handelsby" - i konkurrence med byer som Herning, Hillerød, Køge og Vejle.

- Det er med til at sætte udnævnelsen i relief, noterer formanden for Aars Handelsstandsforening, Mogens Kristensen.

Udnævnelsen af Aars som "Danmarks bedst markedsførte handelsby" bunder bl. a. i den tragikomiske føljeton om "Danmarks grimmeste juletræ" på Kirketorvet i Aars. I kampagnen "Aars prismatcher nettet", og i forsommerens udsalg, som strakte sig over hele 28 timer i træk.

Som en ekstra cadeaux til Aars i forbindelse med konferencen i Aars var to af de lokale butiksdrivende, Jesper Nielsen, Expert, og Mogens Kristensen, Skjold Burne - blevet bedt om at holde et indlæg om de nye tiltag, der har været med til at gøre Aars kendt som handelsby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...