Helle og Per Warming viser søndag 16. september gerne deres gård ved Blære med 350 køer frem.

Søndag den 16. september vil 52 landmænd rundt om i landet søge at vise, hvorfor Danmark producerer nogle af verdens bedste fødevarer.

Her åbnes stalddørene ind til Åbent Landbrug for nysgerrige danskere der gerne vil se, hvor deres mad kommer fra.

Blandt Agri Nords medlemmer er der åben stald hos Helle og Per Warming, Lyngholmvej i Blære. De overtog gården i 1994 som første generation og har i alt syv ansatte, som hjælper med det daglige arbejde. Samt to voksne børn

På gården er der 350 køer, som bliver malket tre gange dagligt. Det bliver i alt til 11.500 liter mælk om dagen, og mælken bliver kørt til Arlas mejeri i Bislev, hvor den hovedsageligt bliver lavet til ost.

Derudover er der også åben stald hos Familien Rokkedahl i Farstrup, hvor tre familier sammen med deres i alt seks børn driver Rokkedahl Landbrug med slagtekyllinger og planteproduktion samt Rokkedahl Energi, som laver energioptimering. Dertil kommer eget slagteri, hvor ca. 35 af bedriftens i alt 65 medarbejdere arbejder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...