Hele entréindtægten fra Lions’ velbesøgte loppemarked går til Barnets Blå Hus og Børn i Sorg i Aars

AARS: Inden det store og velbesøgte Lions loppemarked i Messecenter Vesthimmerland blev afholdt i slutningen af april, havde medlemmerne i Lions Club Aars besluttet, at hele entreindtægten ved loppemarkedet skulle fordeles til Barnets Blå Hus i Aars og Sorggrupperne Børn i Sorg i Aars.

Ved loppemarkedet blev der endnu engang sat ny besøgsrekord på ikke mindre end 3.834 besøgende, hvilket betød, at John Bunde, præsident i Lions Club Aars, forleden kunne overrække et beløb på 57.510 kroner til Barnets Blå Hus og 19.170 kroner til Sorggrupperne Børn i Sorg.

Det samlede entrebeløb på 76.680 kroner er således fordelt direkte til disse to organisationer, som står Lions Club Aars´ hjerte meget nært.

- Det er en meget stor glæde for os, at vi på denne måde kan støtte det fantastiske og meget vigtige arbejde, som disse to organisationer udfører for børn og unge, der har behov for hjælp og støtte til de udfordringer, de hver især har. Det er ikke alle, der kommer lige let gennem livet, og i Lions Club Aars har vi utrolig stor respekt for dette arbejde, som vi ved, hjælper børn og unge til at komme videre med den støtte, de får i Barnets Blå Hus og i Sorggrupperne Børn i Sorg, siger John Bunde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...