Første træning er tirsdag 10. september

LØGSTØR: Den 10. september starter træningen op igen for alle de 60+´ere i Kultur- og Idrætscenter Lanternen, som har lyst til at røre sig, grine, svede, hygge sig og komme i bedre form.

Det er nu tredje sæson, som starter. Holdet er opstået i et tæt samarbejde imellem de to foreninger, Nutidens kvinder og Løgstør Håndboldklub.

De første to sæsoner har der været over 50 deltagere, hvilket de to foreninger er meget tilfredse med. Træningen starter kl. 10.00 med fælles opvarmning, derefter bliver der tilbudt 3-4 aktiviteter, som man derefter bruger en lille time på, og kl. 11.30 slutter træningen med mulighed for at drikke en kop kaffe i fællesskab.

Netop fællesskabet er vægtet tungt på holdet. Dette fællesskab blev i de første sæsoner dyrket ivrigt ved holdets julefrokost og afslutningsfrokost. Derudover står aktiviteterne selvfølgelig højt på dagsordenen.

Aktiviteterne, der bliver tilbudt, er folk selv med til at tage initiativ til at sætte i gang. Sidste sæson blev der afprøvet et bredt udbud af aktiviteter – f. eks. cirkeltræning, floorball, petanque (både indendørs og udendørs), badminton, håndbold, volleyball, dans, gå-fodbold, gåture, mm.

I år er der købt blandt andet indendørs curling, bob-spil og skum bowling, som fremover kan tilbydes, når træningen går i gang. Det er nemlig vigtigt, at der kan tilbydes et bredt program af aktiviteter, som kan tilgodese så mange som muligt.

Har man lyst til at deltage skal man blot møde op i Kultur- og Idrætscenter Lanternen tirsdage kl. 10.00. Det eneste krav, som der stilles for deltage på holdet, er, at man er klar til at røre sig, grine, svede, hygge sig og dermed komme i bedre form.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...