Alle Vesthimmerlands Kommunes 6. klasser får onsdag formiddag chancen for at snuse til golfsporten som optakt til årets Made in Denmark-turnering.

GATTEN: Når golfturneringen ”Made In Denmark” i denne uge afvikles for sjette gang i træk, er der igen lagt stor fokus på folkefesten.

Som noget helt nyt har arrangørerne i år nemlig inviteret alle Vesthimmerlands Kommunes 6. klasser til at deltage i arrangementet onsdag formiddag.

Der er planlagt en række spændende aktiviteterne for eleverne, hvor de bl.a. får en introduktion til golfsporten, mulighed for at se golf i topklasse og prøve kræfter med en putter.

- Eleverne får en på opleveren. De får indblik i, hvor stor en turnering Made in Denmark er. De ser kendte golfspillere, og får et indblik i det at være publikum til en stor international turnering. Samtidig får de oplevelsen af, hvordan et golfområde er bygget op og deltager i golfrelaterede aktiviteter tilrettelagt af Ungdomsskolen, fremhæver skole- og dagtilbudschef i Vesthimmerlands Kommune, Anders Norup, og fortsætter:

- Eleverne bliver en del af noget større og er med til at brande Vesthimmerland. De får udleveret røde T-shirts og skal danne Dannebrog, som via en drone fotograferes. Billeder, der går ud til 75 millioner tv-seere.

Også hos Made In Denmark er man rigtig glade for initiativet, der sender alle kommunens 6. klasser til golfbyen Gatten.

- Vi ønsker at flere får øjnene op for golfsporten, så jo flere børn og unge, jo bedre er det. Samtidig er det sundt for unge generelt at komme ud og få frisk luft og opleve noget stort. Derudover er det også et ønske at få gang i de unge generelt i forhold til fritidsaktiviteter og prioritere sporten, uanset sportsgrenen, så sammenhold og det sociale liv får et andet perspektiv end f. eks. skolers længere dage m.m. Det vil vi gerne støtte op omkring, siger Thomas Nielsen, Sales Manager hos Made In Denmark.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...