The Party Next Generation fyldt op i messecenter

AARS: Når messecentret i Aars i weekenden 10.-12. januar lægger rum til et stort computerparty, så er de røde lamper på forhånd hængt ud. Alt har nemlig været optaget siden oktober, og det betyder, at 576 personer sætter sig bag computerskræmene og spille løs denne anden weekend i det nye år.

Det er foreningen The Party Next Generation (TPNG), der består af lokale ildsjæle og idérige folk fra Aars-egnen, som har slået pjalterne sammen med eSport kyndige folk for at lave et arrangement til gavn for de lokale unge, men også andre eSport-interesserede i hele Danmark samt skoler med eSport på programmet.

TPNG 20 er det femte største computerparty i Danmark. Tidligere hed det The Party.

Arrangørerne besluttede sig for at give The Party et nyt liv og et nyt navn. Derfor valgte man at kalde det The Party Next Generation (TPNG) som afholdes præcis samme sted som The Party gjorde.

Gennem hele weekenden er der masser af konkurrencer - og aktiviteter til dem, der ikke har lyst til at sidde bag computeren og spille hele weekenden.

TPNG har denne gang - som noget helt nyt - deltagelse af SIM-racere - spil, hvor der køres simuleret racerløb på højt professionelt plan.

Der bliver også besøg af en redder fra Eskadrille 772 – den danske søredningstjeneste, som hører under forsvaret. Han vil fortælle om koblingen mellem eSport og erhvervsliv

TPNG sender i øvrigt sammen med Forsvaret seks heldige deltagere ud på en oplevelsestur i en redningshelikopter.

Stort set alle overskydende midler sendes videre ud til velgørenhed og støtte- et evt. overskud vil blive udloddet i Vesthimmerlands Kommune blandt foreninger, væresteder osv.

I øvrigt kører arrangementet en sund profil - det vil sige ingen energidrik, men til gengæld gratis frugt, smoothies og sund mad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...