Kundemedarbejder Hanne Sønderby kan den 1. juli fejre 40 års jubilæum i Spar Nord Bank

Hanne Sønderby er en særdeles vellidt person, såvel af kolleger som af kunder. Til dagligt er hun en del af holdet i Spar Nords erhvervsafdeling i Bankområde Vesthimmerland, hvor hun er afdelingens "blæksprutte" med fuldsændig styr på de løbende arbejdsopgaver, som lander på hendes bord.

Jubilaren er gjort af et særlig stof. Hun har evnen til både at være en loyal kollega og medarbejder, og Hanne har gennem alle årerne vundet megen tillid og respekt, fordi hun med stor faglighed og social omsorg har passet sit job og samtidig keret sig om både arbejdsplads og kolleger.

Hanne er meget pligtopfyldende og bidrager positivt til holdånden i afdelingen. Hun har en fantastisk evne til ansamle og favne holdet med en stærk grad af ernpati.

I forbindelse med Hannes jubilæum havde afdelingen udfordret hinanden på, om de kunne finde nogle eksempler på, at hun havde kvajet sig på den sjove måde. Og det kunne simpelthen ikke lade sig gøre. Det siger vist alt om Hanne på den gode måde.

Privat er Hanne og hendes mand Lars Erik bosat i Løgstør og sammen har de to sønner. Hun nyder at være en del af muslingebyens gode liv og leben med et aktivt handelsby, en pragtfuld havn og natur, Fritiden bruges bl.a. på tennis og golf og gerne sammen med gode venner.

Dagen fejres internt i banken sammen med Hannes kolleger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...