Ikke færre end 29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik forleden besøg af 3F-medarbejdere.

VESTHIMMERLAND: Ikke færre end 29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik forleden besøg af 3F-medarbejdere.

Det skete som led i kampagnen ”Organiseret byggeri”.

De faglige medarbejdere fra 3F Midtfjord fik assistance fra andre nordjyske kolleger, og også denne gang gav byggepladsbesøgene bonus i form af flere indmeldelser i 3F og en god dialog, ikke mindst omkring vinterforanstaltninger, lysforhold og akkordarbejde, oplyser den lokale kampagneleder, næstformand Alex Pedersen, 3F Midtfjord.

- Resultaterne viser, at ”Organiseret byggeri” har fundet en god form i det nordjyske, pointerer Alex Pedersen.

- I denne omgang var vi i dialog med 57 af vore medlemmer, otte mestre og 16 lærlinge. Vi fik blandt andet en snak om vinterbekendtgørelsen, som trådte i kraft 1. november, og bestemmelserne om tilstrækkelig belysning af arbejdspladsen. Disse forhold er af stor betydning i kampen for et bedre arbejdsmiljø. Det gælder om at passe godt på medarbejderne - ikke mindst fordi mange må indstille sig på at skulle holde til de er 72-74 år.

I forbindelse med kampagnen slog 3F-repræsentanterne også et slag for et akkordkursus i Aars.

”Organiseret byggeri” blev afviklet i Hobro, Valsgaard, Nørager, Fjerritslev, Løgstør, Farsø, Nibe, Hornum og Aars.

- Vi fik – med undtagelse af et enkelt sted – en rigtig god modtagelse på arbejdspladserne. Der er stor forståelse for, at samarbejde og dialog er væsentlige faktorer for en velfungerende arbejdsplads anno 2019, fastslår Alex Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...