”Musikfest i børnehøjde” løb med tredjepladsen hos feriehusudlejningsbureauet Feriepartner Limfjordens oplevelsespulje

VESTHIMMERLAND: Tidligere i år modtog det vesthimmerlandske initiativ ”Musikfest i børnehøjde” 10.000 kr. i støtte fra feriehusudlejningsbureauet Feriepartner Limfjordens oplevelsespulje.

Nu er yderligere 20.000 kroner kommet oveni, efter at ”Musikfest i børnehøjde” ved en festlig kåring i København blev udvalgt som det tredjebedste lokale initiativ i Danmark i 2018 i konkurrence med 17 andre indstillede projekter.

I alt har Feriepartner Danmark i årets løb støttet mere end 80 lokale arrangementer og idéer med over 1 mio. kr, og det var de bedste af disse initiativer, der var med i opløbet om den afsluttende Feriepartnerpris.

Førstepladsen tilfaldt Løkken Molefestival, andenpladsen gik til ”Thy Hike”, mens det altså var ”Musikfest i børnehøjde” i Løgstør, der løb af med tredjeprisen.

”Musikfest i børnehøjde er blevet et tilløbsstykke for såvel turister, lokale beboere som feriehusejere. Aktiviteten skaber en oplevelse et sted i Danmark på et tidspunkt, hvor der typisk sker meget lidt for børn. MEN, vigtigst af alt: Musikfesten gør det muligt, at alle børn og børnefamilier har mulighed for at opleve musik, kunst og kultur i børnehøjde uanset baggrund eller indkomst. Det er ubetaleligt”, hedder det i begrundelsen for tildelingen af de 20.000 kroner.

Bag musikfesten står Theresa Berg Andersen og Mette Kjær Jensen, der begge via deres arbejde som pædagoger har set et behov for at skabe gratis aktiviteter for børn, hvor alle har mulighed for at deltage. - At modtage denne pris betyder, at vi tror på, at vi fortsat kan gøre en forskel og viser samtidig, at vores sponsorer tror på projektet og derfor vil hjælpe os godt på vej igen. Med hjælpen fra Feriepartner tror vi på, at vi kan bidrage til, at alle kan få en god oplevelse – og det betyder alt for os. Vi kommer til at bruge pengene til en ny festival næste år og også til at hjælpe her og der, når vi møder børnefamilier med behov. I øjeblikket forbereder vi eksempelvis julekurve til en række familier, fortæller Theresa Berg Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...