VisitVesthimmerland glæder sig over flotte tal i årets første otte måneder - og går nu i gang med at lave nye aftaler med turisterhvervet

VESTHIMMERLAND: 2019 tegner til at blive er rigtig godt år for turismen i det vesthimmerlandske.

Dette afspejler sig bl.a. i et stigende antal overnatninger i lokalområdet: 10,4 procent flere i de første otte måneder af 2019 sammenlignet med samme periode i 2018.

I alt blev der i 2018 registreret 411.688 overnatninger i Vesthimmerland. Et tal, som altså ser ud til at blive noget højere i år.

Samtidig har der også været øget trafik på hjemmesiden visitvesthimmerland.dk, hvor der i årets første otte måneder har været omkring en kvart million besøgende.

- De positive overnatnings- og besøgstal bekræfter os endnu engang i, at vores samarbejdsindsatser med erhvervet er vigtige for turismen i Vesthimmerland, og at vores fælles tiltag bærer brugt.

- Vi er meget stolte over, at de gode samarbejder med erhvervet er med til at trække turister til vores destination, og derfor glæder vi os til at fortsætte denne positive udviklingsrejse i fællesskab i 2020.

- For VisitVesthimmerland er det netop vigtigt, at vi står sammen på tværs af Vesthimmerland og sikrer et fortsat fælles ejerskab af turismen.

- Igennem vores partnerskaber skaber vi tættere relationer til vores lokale turismevirksomheder, og sikrer en strategisk og målrettet markedsføringsindsats, der tilgodeser alle partnere og deres behov. Og så er det også vigtigt at pointere, at vi med vores stærke samarbejdsånd i Vesthimmerland fortsat står klar til at samarbejde på tværs af forskellige erhverv og destinationer, fremhæver turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen i en pressemeddelelse fra VisitVesthimmerland.

VisitVesthimmerland går i de kommende uger i gang med at indgå nye partnerskabsaftaler med turismeerhvervet, og inviterer i den forbindelse til en række informationsmøder, hvor interesserede kan høre nærmere om markedsføringsindsatser og partnerskaber for 2020:

27. november er der planlagt møder på hhv. Hvalpsund Færgekro og Johannes V. og Thit Jensen Museet i Farsø, og 28. november er der planlagt møder på hhv. Aars Hotel og Næsbydale Badehotel.

Som i 2019 vil partnerskabsaftalerne med VisitVesthimmerland være inddelt i fire forskellige kategorier: Mini, Basis, Basis+ og Master, afhængigt af graden af partnerskab.

Man har som partner også mulighed for at være en del af forskellige aktørsamarbejder, hvor VisitVesthimmerland samler aktører fra forskellige klynger med henblik på at skabe et bedre samarbejde og netværk i destinationen.

Et eksempel er et nyetableret samarbejde om møder og konferencer, som i bund og grund handler om at tiltrække flere businessturister til Vesthimmerland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...