Ung volontør fra Aars på vej til Tanzania

0
Christian Ole Haslev, Aars, rejser til efteråret fire måneder til Tanzania som volontør, udsendt af Vesthimmerlands provsti. Privatfoto
VESTHIMMERLAND: Søndag 5. august vil det i forbindelse med gudstjenesten i Aars Kirke blive markeret, at der atter udsendes en volontør fra Vesthimmerlands Provsti.

Ved gudstjenesten prædiker sognepræst Lone Primdahl.

Den nye volontør er Christian Ole Haslev fra Aars. Christian, der afsluttede sit økonomistudie i maj i år, rejser i efteråret fire måneder til Tanzania for at arbejde som frivillig for Brødremenighedens danske Mission, hvor han hovedsageligt skal gøre tjeneste på børnehjemmet “Peter’s House”.

Efter jul vil Christian Ole Haslev være til rådighed for sognene i Vesthimmerland til møder, besøg hos konfirmander, minikonfirmander, spejdere, på ungdomsskoler m.fl.

Hele “projektet” er som sædvanligt gjort muligt takket være god økonomisk opbakning fra menighedsrådene i provstiet, og det kan allerede nu ved henvendelse til provstikontoret lade sig gøre at “booke” Christian til et arrangement i 1. kvartal af 2019.

Om forventningerne til sit kommende ophold i Tanzania siger Christian Haslev selv:

– Jeg er superglad for, at jeg har fået denne fantastiske mulighed. Det, at man får lov til at hjælpe i et andet land, der har brug for hjælpen, er jo en kanon oplevelse. Jeg håber meget, at jeg kan hjælpe til med opgaver, som jeg bliver stillet. Endvidere håber jeg meget, at jeg selv lærer sproget, så jeg vil kunne gebærde mig i landet og tale med de lokale. Jeg ser meget frem til at skulle undervise i forskellige fag og se, om jeg kan give min viden til dem. Jeg har fået fortalt, at jeg også skal være den praktiske volontør, og dermed bliver det mig, som skal lave små forskellige projekter. Det er noget, jeg glæder mig til, og på forhånd ved jeg allerede, at det første projekt bliver at færdiggøre deres legeplads.

– Det er nu ottende gang, at vi i provstikomiteen i Vesthimmerlands Provsti står bag udsendelse af en volontør, og vi glæder os over, at det igen kan lykkes, bemærker Chr. Bach Iversen på vegne af volontørkomiteen i Vesthimmerland.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close